Last news

Anledningen till att kvinna söker en man i rullstol jag själv behövde dammsuga är för att vår städerska tydligen har försvunnit och det har jag inte hunnit ta tag i sedan jag kom hem.Idag har varit en bra dag förutom att vår städerska inte dök upp.Gå till, Stäng : Filter..
Read more
94 95 Slash hävdade han och bandmedlemmarna tvingades att överlämna namnet: "Axl vägrade att gå på scenen en kväll under Use Your Illusion Tour 1992, om inte bandet undertecknade att ge bort rättigheterna till bandnamnet.Roses skyldighet att finansiera och slutföra albumet, inte Geffens." 112 Vid samma tidsperiod sade gruppens manager..
Read more

Inget sex ikväll rolig


inget sex ikväll rolig

Han fann en härlig fjällfiskesjö och sökte upp markägaren för att fråga om lov.
Dracks det mycket på brandkårens julfest?
Hoppas att den där läckan är från vattensängen!
En av dem sa: Fan, va han ser dålig ut Inte undra på, sa en av de andra, han har ju inte fått en droppe på flera sexdating rum koeln dar!Om han inte ens orkar åka hem till dig för att umgås så kan du dumpa honom direkt och gå vidare!Så som jag ser det är det inte så otroligt mycket svårare att satsa på de heta som de som inte är så heta.Ja, det var ju ett systemtips jag vann.Äsch, det vara nog bara gubben Karlsson, skrockade den gamle.Är du säker på att vi inte setts förr?Nästa dag ringer telefonen igen tidigt på morgonen hemma hos föreståndaren och rösten som inte längre är fullt så korrekt och stadig frågar: Undrar när ni öppnar idag?
Det är sent på natten och en normal människa möter en överförfriskad herre, som frågar: Urschäkta mej, kan du säga hur många bulor jag har i pannan?
Han vill att du rakar underlivet Exempel : Mitt under sexet säger han typ De flesta tjejer brukar ju raka sig och tittar äcklad på din älskade, hårbeklädda vagina.
En riktigt sluddrig röst undrar: Jo goa föreschtåndaren, en annan unnrar schå mycke, när öppnar ni egentligen?På kvällen skulle de ner i baren och supa.Mr Right finns där ute någonstans och medan du väntar på honom så njut av att vara snygg, sexig och singel!Nu vet jag varför han/hon spolade mig.Jag hade 12 flaskor i min källare.Ja, och en stor djävla hund.Men, jag får finnar av vispgrädde.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap